Follow

Syrjäyttääkö Sähkötupakka Klassisen Kessun?

Sähkötupakkakauppiaiden mielestä tilanne onkin epäreilu. Sähkötupakassa muita myrkkyjä nikotiinin myös ei ole. Olen kuitenkin itse todistanut että myös nikotiinittomalla versiolla voikin lopettaa tupakoimisen täsyin. Tuotteita ostaessa kandee vaikka varmistaa jotta atomisoijalle löytyy tämän ajan kattava vakuutus, että ei laite hajoa ennen aikojaan.

Mirtin myymissä sähkötupakkanesteissä makuaineina onkin toisen muassa mansikkaa, lakritsia sekä mentolia. halvin sähkötupakka Myöskään tuotteen iästä vai akkutyypistä ei ollu tietoa. Joo, kyseessä on ainoastaan markkinointikielto, mutta jahka asiaa tutkastelee tarkemmin, huomaa jotta voitaisiin yhtälailla sanoa myyntikiellosta.

Laitteen yleistyessä tämä saletimmin tunnistetaan helpommin ja sen käyttöön liittyviä säädöksiä tullaan saletimmin tekemään. Tämä muistuttaa sikäli paljon röökaamista tapana, eli ikävät vieroitusoireet onkin mahdollista välttää. Oikean maun ja vahvuuden löytäminen onkin verrattavissa perinteisen tupakanpolttajan merkkiuskollisuuteen jotain tiettyä tupakkamerkkiä kohtaan. Kohta putkesta nousi kevyt höyry. Aika harva tupakoitsija pääsee tähän kustannukseen klassista röökiä polttamalla.

Sähkötupakkaa saat tosiaan käyttää huoletta vaikkapa sängyssä makoillessa ilman huolta nukahtamisesta ja tulipalosta. Pellaksen mielestä sähkötupakan nikotiiniliuokset täytyy saattaa valvonnan piiriin, niin että laitteen turvallinen käyttäminen olisivat mahdollista. Mitä isompi kapasiteetti, tätä lisää sähkötupakasta saa henkosia yhdellä latauskerralla. Akun koko silti vaikuttaa yhteiskestoon, ja laitteen käyttämisen aktiivisuus.

Mikään tutkimus ei oo todennut, jotta sähkötupakka olisi vaarallista. Hänen mukaansa kielto voitaisiin toteuttaa samalla tavalla kuin nuuskan kielto aikoinaan joten lisäämällä lakiin sitä koskeva säännös. Sähkötupakka onkin suunniteltu näyttämään mahdollisismman merkittävästi samalle kuten perinteinen tupakka. sähkötupakka kauppa

Se on ainut atomisoija, jota olenkin huomannut kehuttavan vuotamattomaksi. Toisaalta sähkötupakassa mikään ei pala, eli terva, häkä sekä näin 50 tupakassa kasvaimia aiheuttavaa yhdistettä jäävät saamatta. sähkötupakkatuotteita myyvät tahot esittävät, niin että Sähkötupakka (www.suomi-sahkotupakka.info) on tehokas apuväline tupakoinnin lopettamiseen. Se ei toisin sanoen tämän lisäksi roskaa ympäristöäsi. Käytännön tasolla typerää tässä siis onkin tämä, että verorahoja ja työllisyyttä ajetaan nyt silloin pois Suomesta sekä aiheutetaan turhia logistiikkakustannuksia sekä sitä läpi päästöjä, jahka kierrätetään tuotteita ulkomaiden avustuksella.
Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk