Follow

Apa Kangen Un Miracol?

De unde vine acest nume?Termenul de apa ionizata sau apa vietii face referire la profilul molecular ideal al apei, asa cum a fost aceasta in natura in cea mai pura forma a sa. Denumirile de apa ionizata, apa alcalina sau apa kangen sunt doar putine din denumirile folosite pentru acest lichid cu caracteristici absolut incredibile.Poporul japonez , cei care au descoperit acest tip de tratament care se aplica apei pentru purficarea si tratarea acesteia au denumit produsul final apa alcalina sau apa kangen .
In limba japoneza termenul Kangen conform Wikipedia , se refera la "regasirea originilor si intoarcerea la acestea" marcand o epoca extrem de importanta referitoare la istoria poporului japonez si a locuitorilor acestor taramuri si anume pasirea in era Kangen, marcata de cautarea adevaratelor origini si reintoarcerea la acestea .
apa-ionizata

Specificatii biologice/chimiceDin punct de vedere al bio-chimistilor, absolut orice inseamna apa naturala are ca si baza molecule de H2o si in cantitati foarte mici ioni OH- / H+.
Acest raport intre ionii negativi/pozitivi din compozitia moleculara a apei o imt in apa alcalina si apa acidita iar in cazul unei valori egale a acestui raport apa este considerata drept o apa neutra.
Apa acida are un numar mai mare a acestori ioni pozitivi H+ , implicit acest lucru facand-o mai acida, deci rea pentru organismul nostru.
Apa neutra cunoscuta si sub numele de apa plata mai este gasita si in comert, insa si aceasta in cantitati mici deoarece profilul neutru al apei este de asemenea dificil de obtinut si implica costuri cu mult mai mari decat acelea care sunt asumate de cele mai multe dintrecompaniile de apa.
Apa alcalina supranumita si apa kangen este singura apa cu raportul mult mai mare de OH- decat orice alta apa. Apa alcalina are o cantitate de pana la 100 de ori mai mare de oxigen si minerale alcaline decat apa acida sau apa neutra.Beneficiile apei asupra organismuluiOrganismul nostru si celulele noastre au nevoie foarte mare de apa oxigenata pentru ca oxigenul aflat in forma OH- se leaga de de minerale alcaline aflate in absolut toate formele coloidale importante ale corpului nostru.
Pentru un organism si corp sanatos, este nevoie de nivelul ridicat al PH-ului in organism , pe scurt un nivel scazut al aciditatii.
Nivelul Ph-ului, cum gasim explicat si pe http://ro.wikipedia.org/wiki/PH , defineste:
ldblquote logaritmul cu semn schimbat al concentrau539?iei ionilor din soluu539?ie. Prin nou539?iunea de pH se exprimf1'e3 cantitativ aciditatea (sau bazicitatea) unei substanu539?ef0ldblquote .
Astfel , la un nivel al pH-ului cuprins intre 8 si 10, apa ionizata alcalina are de pana la 100 de ori mai multi atomi de oxigen decat apa neutra si nici un fel de acizi sau substante toxice cu care organismu sa se lupte.Iata dintre cele mai importante beneficii pe care acest tip de apa le are asupra organismului:Echilibrul natural al organismuluiConsumand apa alcalina ionizata, organismul nostru se hidrateaza mult mai bine, apa kangen fiind mijlocul cel mai sigur si natural pentru echilibrarea si restabilirea pH-ului alcalin al organismului. Prin refacerea pH-ului alcalin al corpului sunt prevenite boli si incetinite nenumarate simptome precum imbatranirea, energia interna a organismului fiind si ea amplificata in mod natural.Un organism cu o aciditate scazutaUn organism cu aciditate in exces, este un organism cu un factor sporit la aitia bolilor. Nivelurile alcaline ale pH-ului combat aitia bolilor. Prevenirea bolilor cronice si a starilor de boala este realizata prin caracteristicile incredibile ale apei alcaline ca element anti-acid reducand astfel refluxul acidic si neutralizand aciditatea din organism. (Radicali liberi - Despre)Afla cum poti sa slabesti in mod natural si despre apa kangen bogata in antioxidantiApa alcalina ionizata este o apa cu un numar foarte mare de antioxidanti. Apa micro-structurata cum mai este numita aceasta de catre specialisti neutralizeaza radicali liberi din organism prin propiretatile puternic antioxidante. Pe perioada studiilor care au fost efectuate s-a dovedit ca apa alcalina ionizata are proprietati puternice antioxidante mai bune decat vitaminele A,C,E seleniu si beta caroten. Apa gasita in comert la fel si cea de la robinet, pe care le folosim sa ne hidratam sau folosite atunci cand gatim au structura moleculara care oxideaza tesuturile si accelereaza procesul de imbatranire. Pe de alta te apa kangen contine moleculele antioxidante de care organismul nostru are nevoie.
Este cunoscut faptul ca corpul este 76% apa iar creierul este format in proportie de 82% din apa oxidata la fel ca sangele care are si el o proportie de 88% apa. Consumand apa alcalina ionizata, starea de sanatate este redobandita foarte usor de catre organismul nostru.
Datorita structuriisalefine apa alcalina ajuta semnificativ la imbunatatirea metabolismului si implicit la slabirea pe cale naturala. Excesul de grasime organism are la baza sa reziduriacide pe care corpul nu le poate elimina.Hidratarea corpului de pana la 10X mai bunaDatorita caracterului sau bogatin oxigen si a puritatii apa kangen este retinuta de corp mult mai usor iar lucrul acesta ajuta corpul sa se hidrateze mai repede si mai bine.Detoxifierea organismului nostruStructura chimicaapei ionizate si a moleculelor acesteia, precum si nenumaratele proprietati anti-imbatranire care sunt regasite in apa alcalina contribuie la eliminearea rezidurilor si grasimilor din corp, la hidratarea pielii noastre si aspectul sanatos al acesteia.Apa kangen este buna si pentru gatitDatorita puritatii si a structurii, atunci cand este folosita pentru gatit, legumele fierte isi vor pastra culoarea si textura lor naturala. De asemenea pregatind legumele cu apa alcalina creste si nivelul absorbtiei nutrientilor din acestea.
Pana si cafeaua sau ceaiul are o aroma mai buna atunci cand se prea cu apa kangen.Multi cercetatori relateaza, numele de apa alcalina ionizata sau apa alcalina ionizata este numai unul dintre numeroasele denumiri folosite.
Ea mai este cunoscuta si sub multe alte denumiri precum:

 1. apa hexagonala

 2. microapa

 3. apa structurata

 4. apa redusa

 5. apa redusa prin electroliza

 6. apa minerala ionizata

 7. apa usoara

 8. apa vie

 9. apa anti imbatranire

 10. apa oxigenata

 11. apa energizanta
Procesul pentru obtinerea apei kangen sau apei alcaline ionizateApa alcalina se obtine prin filtrarea apei cu filtre speciale si a unui aat special numit ionizator care supune apa la un tratament cu ioni prin inversarea polaritatii, proces numit si ionizare.
Majoritatea aatelor furnizeaza apa alcalina cu 3 valori ale pH-ului : • slab, cuprins intre 7-7,5

 • mediu, cuprins intre 8-9

 • puternic, cuprins intre 9-11Mai multe informatii in acest videoclip:

}
Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk